Actie Rabo Club Support, stem op de Appelloop

Steun de Appelloop om deel te nemen aan de Rabobank-actie “ClubSupport”

Jaarlijks stelt Rabobank Salland via de actie “ClubSupport” een deel van hun winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties. Dit jaar voor de 6e achtereenvolgende keer (eerst vijf keer was het de actie ’Hart voor Salland’). Omdat de Appelloop/Stichting Olst-Wijhe in Beweging geen leden heeft zijn wij afhankelijk van de deelnemende lopers. Alle personen die bij de Rabobank Salland lid zijn, mogen stemmen.

Door een bug in het aanmeldsysteem zijn wij sinds vanmorgen 9:00 uur toegevoegd aan de deelnemende verenigingen.

Wanneer kunnen leden hun stem uitbrengen?

De stemperiode voor deze actie loopt van vrijdag 27 september t/m zondag 6 oktober 2019. Alle leden van Rabobank hebben deze week via de mail een stemkaart ontvangen met hun persoonlijke inlogcode. Stemmen kan via een speciale stemomgeving door op onderstaande link te klikken.

https://www.rabo-clubsupport.nl/

Er mogen 5 stemmen worden uitbracht. Aan één vereniging mag je maximaal 2 stemmen geven, de overige 3 stemmen moeten aan andere verenigingen worden gegeven. Het spreekt voor zich om twee stemmen aan de Appelloop toe te kennen. Met de opbrengst bekostigen wij de kosten van kinderen. Met elke stem kunnen we 1 kind gratis laten starten.

Attentie: Hoe meer rekeninghouders binnen je gezin, hoe vaker je kunt stemmen.

En vergeet ook niet om in uw kennissenkring in het werkgebied van Rabobank Salland (gemeente Deventer, Raalte en Olst-Wijhe e.o.) iedereen op deze actie attent te maken en stemmen te werven voor onze mooie en gezellige Appelloop. Met uw steun en medewerking moet het mogelijk zijn om deze actie tot een groot succes te maken onder het motto:

“Extra financiële steun voor de Appelloop, zonder dat het U geld kost !!!”

 

Wij zijn u zeer erkentelijk voor uw medewerking en danken u alvast voor uw stemmen.

Tot ziens bij de 24e Appelloop 2020 die komend jaar op 16 september is.

Namens Stichting Olst-Wijhe in Beweging,

met vriendelijke groet,

Leo Pelgröm

© 2019 APPELOOP / STICHTING OLST-WIJHE IN BEWEGING | ONTWERP & REALISATIE:  GRIDSTAR