Inschrijvingen

Kom in beweging en doe mee

U kunt voor de Appelloop alleen inschrijven via onze site of via www.mijninschrijving.nl (vanaf medio mei 2023 is inschrijven mogelijk voor de 25e editie).
Er is geen na-inschrijving op de dag zelf mogelijk!

Inschrijving is mogelijk tot en met dinsdag 12 september 2023 uiterlijk 18:00 uur via www.mijninschrijving.nl.

Vanaf 2010 wordt er met een registratiechip gelopen.

Hier vindt u het AVG-beleid van mijninschrijvingen.nl

13 september 2023

De Appelloop is op 13 september 2023. Inschrijving is mogelijk via onze site of www.mijninschrijving.nl.

Er is geen na-inschrijving op de dag zelf mogelijk!

drie heren finishen bij de Appelloop, hardloopevenement in Olst drie heren finishen bij de Appelloop, hardloopevenement in Olst
Team

Bedrijvenloop

Ook dit jaar willen we bedrijven in Olst en omstreken graag uitnodigen om het beste beentje voor te zetten door mee te doen aan de bedrijvenloop over 5 km.
De teams bestaan uit maximaal 5 personen en minimaal 3 personen. De tijden van de drie snelste lopers tellen.
Een team bestaande uit alleen dames wordt bevoordeeld doordat ze 15% van de tijd in mindering mogen brengen op de tijd. En voor bedrijven met slechts één of een paar werkzame personen geldt nog steeds dat de lopers van het bedrijventeam er niet hoeven te werken. Teams kunnen zich aanmelden bij Tino Verburg door het inschrijfformulier te mailen.
Inschrijfgeld, inclusief een speciaal consumptiepakket is EUR 50,-. Indien u meerdere bedrijventeams wilt inschrijven, download dan hier het inschrijfformulier voor meerdere teams. Graag dit formulier ook mailen naar Tino Verburg.

Omkleden

Voor het omkleden voor en na de Appelloop kan gebruik worden gemaakt van het gymlokaal bij de Watertoren (Watertorenstraat 3, 8121 BR Olst)

© 2019 APPELOOP / STICHTING OLST-WIJHE IN BEWEGING | ONTWERP & REALISATIE:  GRIDSTAR