Kyan Ridderbos snelste Olsternaar op de 5 km

Onlangs vond de prijsuitreiking plaats aan de snelste Olsternaar op de 5 km. Met een tijd van 17:57 was Kyan Ridderbos de snelste man uit Olst op deze afstand. Hij ontving de wisselbeker uit handen van de voorzitter van de Stichting Olst-Wijhe in Beweging. Naast de wisselbeker kreeg hij een bloemstukje en een waardebon uitgereikt.

Mooi loopweer met de Appelloop – Lily Ridderbos en Dani Kappert snelste meisje en jongen van Olst

Liily Ridderbos (12 jaar) en Dani Kappert (12 jaar) uit Olst hebben begin deze week beiden een flinke doos met appels op school bezorgd gekregen. Ze waren respectievelijk het snelste meisje en jongens tijdens de Appelloop in Olst die op 14 september jl. werd gehouden. De traditie was tot voor kort dat het snelste meisje uit de voormalige gemeente Olst haar gewicht in appels krijgt uitgereikt maar met ingang van de voorlaatste editie in 2019 wordt zowel aan het snelste meisje en jongen uit de voormalige gemeente Olst appels uitgereikt.

Lees verder

Foto’s 2022

De foto’s van de 24e editie van de Appelloop staan online! De fotografie is dit keer in handen van 2 fotografen: Sander Bennink sportfotografie en Frank Eilander.

Lees verder

24e Appelloop op 14 september 2022

De Appelloop wordt ieder jaar op de woensdag voor de derde zaterdag in september, bij het begin van de Olster feestweek, gehouden. De eerstkomende Appelloop wordt gehouden op woensdag 14 september 2022.

Lees verder

Uitslag Rabo Clubsupport 2021

De uitslag van de actie Rabo Clubsupport 2021 is bekend. Ook dit jaar hebben we weer meegedaan. We hebben maar liefst € 463,16 mogen ontvangen. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

Lees verder

Stem op de Appelloop tijdens de actie Rabo ClubSupport

Jaarlijks stelt Rabobank Salland via de actie “Rabo ClubSupport” een deel van hun winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale (sport)verenigingen en maatschappelijke instanties. Omdat de Appelloop/Stichting Olst-Wijhe in Beweging geen leden heeft zijn wij afhankelijk van de deelnemende lopers. Alle personen vanaf 12 jaar die bij de Rabobank Salland lid zijn, mogen stemmen.

Lees verder

Appelloop geannuleerd

Tot onze grote spijt hebben wij moeten besluiten dat wij de Appelloop op 15 september a.s. hebben geannuleerd.

Lees verder

Rabo Clubsupport 2020

Ook dit jaar hebben we weer meegedaan met de actie Rabo Clubsupport. Dit jaar hebben we maar liefst € 488,61 mogen ontvangen. Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee!

Lees verder

Rabo ClubSupport bijdrage

Zaterdagmiddag 12 oktober werden de resultaten van de actie Rabo ClubSupport 2019 bekendgemaakt. Dit jaar werd er door de Rabobank Salland € 160.000 beschikbaar gesteld. Maar liefst 389 verenigingen en stichtingen deden mee. Elke stem was dit jaar € 5,97 waard.

Lees verder

  • 1
  • 2

© 2019 APPELOOP / STICHTING OLST-WIJHE IN BEWEGING | ONTWERP & REALISATIE:  GRIDSTAR